Nieuw cosmeceutical merk en prijslijst 2019

Behandeling permanente make-up wenkbrauwen stroke techniek
10 maart 2018
LVL Wimper lifting
Lash Lift
13 januari 2019
Laat alles zien

Nieuw cosmeceutical merk en prijslijst 2019

Gezond en vitaal 2019 Beauty by Duska

Degenen die vaker bij mij komen zijn al op de hoogte: sinds een tijdje werk ik met de producten van Alpha-H. Dit is een cosmeceutical merk, wat betekent dat de producten een voorspelbaar en wetenschappelijk bewezen farmaceutische werking hebben bij cosmetisch gebruik. Meer weten over Alpha-H? Ik vertel u er graag over bij een volgende behandeling.

Met ingang van 2019 is er een nieuwe prijslijst. Geen grote wijzigingen, maar zoals u ziet heb ik de prijzen van de schoonheidsbehandelingen en permanente make-up iets aangepast. Vanaf vandaag vindt u de nieuwe prijzen terug op deze website.

Via deze weg, wens ik u een hele fijne jaarwisseling en een gezond en vitaal 2019! Graag tot ziens in het nieuwe jaar in mijn beautysalon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *